a
a

PERSONEELSEVENTS

Verras uw medewerkers
met vernieuwende smaken

Bij ByFrankies begrijpen we dat een succesvol bedrijf niet alleen draait om hard werken. Personeelsfeesten met catering zijn belangrijk om successen te vieren en de teamgeest te versterken. Ten slotte bent u met elkaar succesvol.

Dus verdienen uw medewerkers het beste van het beste!
Daarom bieden we de perfecte setting voor een volgend personeelsfeest, waar lekker eten, goede drankjes en de geweldige sfeer van koken op locatie samenkomen. Uw medewerkers zullen een onvergetelijke ervaring hebben.

Personeelsfeesten met catering – voor elke gelegenheid

Of u nu een jubileum viert, een belangrijke mijlpaal bereikt of gewoon het team wilt bedanken voor hun toewijding en inzet, bij ByFrankies helpen we u om van het feest voor uw personeel een succes te maken.

Onze ruime en sfeervolle locaties bieden de ideale setting voor een feestelijke bijeenkomst, terwijl ons ervaren team ervoor zorgt dat elk detail perfect wordt verzorgd.

Van hapjes tot uitgebreide buffetten

Geen personeelsfeest is compleet zonder lekker eten en drinken. Bij ByFrankies staan we bekend om onze heerlijke gerechten en drankjes. Onze getalenteerde chef-koks koken op locatie wat u maar wilt. U hebt keus uit een scala van smaakvolle gerechten, van verfijnde hapjes tot uitgebreide buffetten.

Onze professionele bediening ervoor zorgt dat uw personeel tijdens het feest niets tekortkomt met perfecte catering. Wij werken uitsluitend met de allerbeste ingrediënten, puur, vers en zoveel mogelijk van lokale herkomst. Onze chef-koks zijn altijd op zoek naar vernieuwende smaaksensaties. Laat u verrassen!

Deze bedrijven hebben we al mogen bedienen:

Personeelsfeesten met catering – Reserveer ByFrankies nu

Laat het plannen en organiseren van de catering voor personeelsfeesten over aan het ervaren team van ByFrankies over.

Wij zorgen voor heerlijk eten en drinken tijdens uw personeelsbijeenkomst en de unieke sfeer die live cooking met zich mee brengt. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat ons uw personeelsbijeenkomst tot in de puntjes verzorgen.

Bij ByFrankies streven we ernaar om elk evenement bijzonder te maken, en uw personeelsfeest is daarop geen uitzondering. We kijken ernaar uit om samen een onvergetelijke avond te creëren, gevuld met culinaire hoogstandjes en waardevolle herinneringen voor later.