a
a

JUBILEUM

Zorg voor een onvergetelijke herinnering 

Bij ByFrankies begrijpen we dat jubilea niet alleen mijlpalen zijn.
Jubilea zijn juist ook momenten om te vieren, herinneringen te koesteren en liefde te delen.
Hiervoor bieden wij de perfecte setting en wordt uw jubileum een onvergetelijk hoogtepunt.
Voor u en uw gasten.

 

Wij zorgen ervoor dat heerlijk eten, kwalitatief goede drankjes en een ontspannen, warme sfeer bij elkaar komen. Wij maken uw jubileum tot een onvergetelijke ervaring waarbij u van elke minuut zorgeloos kunt genieten, onder het genot van verrukkelijk eten. Of dit nu hapjes zijn of een compleet diner, dat is net wat u wenst. In elk geval kunt u er later met fijne herinneringen aan terugdenken!

Jubilea – compleet verzorgd en hoogtepunten voor iedereen

Of u nu uw 25e huwelijksjubileum viert, een speciale verjaardag markeert, een jubileum organiseert voor een medewerker of gewoon simpelweg bij elkaar komt, ByFrankies maakt van jubilea speciale momenten.

We verzorgen het compleet en naar w wensen. ByFrankies staat garant voor kwaliteit. Onze getalenteerde chefs bereiden een scala aan smaakvolle gerechten, alles met verse, pure ingrediënten. Van informele buffetten tot luxe diners. Onze gastvrije bediening zorgt ervoor dat elke gast zich welkom voelt en het naar zijn zin heeft. 

Heeft u hulp nodig bij de aankleding van de locatie? Met onze intieme en sfeervolle aankleding toveren we elke locatie om tot een feestlocatie voor vrienden, familie en collega’s.

Bruiloft catering:
reserveer nu

Jullie bruiloft wordt pas echt speciaal met ByFrankies.
Unieke kwaliteit eten, beleving op locatie, het wordt een bruiloft om nooit te vergeten. Wij koken op locatie wat je wilt.
Bel nu naar 06 – 2762 0562.