a
a

FINE & MICRO DINING

Fine Dining & Micro Dining ervaringen
Welkom bij ByFrankies!

Bij ByFrankies geloven we dat elk culinair moment bijzonder moet zijn.
Fine Dining en Microdining zijn twee unieke concepten van ByFrankies die we u met trots presenteren. Hierbij richten we ons op het bieden van hoogwaardige culinaire ervaringen die zowel verfijnd als toegankelijk zijn, ongeacht de grootte van uw gezelschap.

Alles draait om gastronomisch genot, in de sfeer van thuis.

Fine Dining: een exquise culinaire reis

Stap binnen in de wereld van verfijnde smaken en elegante presentatie met onze Fine Dining ervaringen.

Onze getalenteerde chef-koks nemen u mee op een culinaire reis en koken op locatie waarbij elk gerecht zorgvuldig wordt samengesteld met de fijnste, pure ingrediënten en gepresenteerd wordt als een waar kunstwerk.

Elke hap is een symfonie van perfectie die uw zintuigen zal betoveren.

Micro Dining: beleef culinaire hoogtepunten in een intieme sfeer

Bent u op zoek naar een meer intieme culinaire ervaring? Dan is ons unieke Micro Dining concept iets voor u. Met deze vernieuwende, exclusieve catering op locatie draait alles om versheid, innovatie, kwaliteit en een sublieme presentatie.
De beleving van sensationeel smaakvolle gerechten in een gezellige en informele setting staat centraal. Onze menu’s zijn ontworpen om bijzondere ervaringen te beleven met vrienden en familie, waarbij de nadruk ligt op het genieten van heerlijk eten en het creëren van waardevolle herinneringen.

Onze toewijding aan kwaliteit en gastvrijheid

Bij ByFrankies staat kwaliteit en gastvrijheid centraal in alles wat we doen. Onze toegewijde teamleden streven ernaar om elke gast te verwelkomen met een glimlach en hen een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden.

Of u nu kiest voor Fine Dining of Micro Dining, we beloven een service die voldoet aan de hoogste normen, met gerechten die uw smaakpapillen zullen verrassen en verwennen.

Fine dining & Micro dining: reserveer nu

Wilt u perfect bereid eten op een nieuwe manier beleven en zorgeloos genieten van exquise hapjes? Maak kennis met onze unieke Fine Dining en Micro Dining concepten. Combineer gastronomische hoogtepunten met een kok op locatie in de intieme sfeer van thuis.
Bel nu naar
06 – 2762 0562.