a
a

BRUILOFT CATERING

Voor als het echt speciaal moet zijn

Op de mooiste dag van je leven moet alles tiptop geregeld zijn.
Onze bruiloft catering zorgt ervoor dat jullie trouwdag onvergetelijk wordt.
ByFrankies is de expert als het gaat om het organiseren van bruiloft catering, waar jullie maar willen.
Van stoere barbecue tot exclusief sit-down diner. 

Bruiloft catering op elke locatie en compleet verzorgd

Steeds vaker kiezen aanstaande bruidsparen voor een bijzondere locatie om te trouwen. Een landgoed, een koetshuis, een kasteel, een buitenplaats of een knusse, boeren boomgaard, een bijzondere locatie geeft extra sfeer aan je trouwerij.
Meestal moet je de het eten en drinken voor je trouwerij apart regelen voor deze locaties. Geen probleem! ByFrankies weet de weg op elke plek. Zelfs al ontbreekt een keuken of werkruimte.

Wij zorgen ervoor dat jullie met je gasten heerlijk kunnen genieten van een heerlijk diner, buffet of hapjes. Net wat jullie willen en welke menu’s bij jullie passen. Ben je met tien gasten of 500? Dat maakt voor ons niet uit. We koken op locatie en zorgen voor een unieke beleving op maat! 

Bruiloft catering in thema

Een dagthema is een originele manier om jullie trouwdag een persoonlijk karakter te geven. Denk aan kleuren, bloemen, jaargetijden, je kunt het zo gek niet bedenken. ByFrankies verzorgt speciale bruiloft catering naar wens. Boeren bruiloft catering, bruiloft catering voor de zomer, wij maken er iets speciaals van! Past een stoere outdoor barbecue in jullie thema? Of zijn jullie op zoek naar een chique sfeer met meerdere, exclusieve gerechtjes op locatie? Met onze stoere foodtruck(s) kunnen we op elke locatie komen.

Heb je inspiratie nodig om jullie locatie feestelijk aan te kleden? Met onze decoratie maken we er een prachtig versierde locatie van! Van wanddoeken tot bloemen op elke tafel, ByFrankies zorgt voor een betoverende bruiloft inclusief stretchtenten, verlichting, tafels, stoelen, catering en aankleding in diverse stijlen en thema’s. Boerenbruiloft? Met gipskruid en strobalen wanen jouw gasten zich op het platteland. Vuurschaal nodig? Prima, zetten we die ook neer.

Compleet ingerichte foodtruck(s) voor elke dinerwens

Het gemak van eten op locatie tijdens je bruiloft is, dat werkelijk elke wens gerealiseerd kan worden. Kindermenu’s, fingerfood, een stijlvol diner, een barbecue, met onze kok op locatie wordt jullie trouwdag onvergetelijk. Onze foodtruck(s) zijn ruim voorzien van alle mogelijkheden om jullie culinaire wensen te vervullen. Elk gerecht is mogelijk.

We maken gebruik van verse, pure ingrediënten waarvan de smaken optimaal tot hun recht komen. Zoveel als mogelijk gebruiken we streek- en seizoensproducten en altijd streven we naar vernieuwende smaakcombinaties, presentaties of uitvoeringen. ByFrankies laat je eten anders ervaren met tot in de puntjes uitgevoerde gerechten en de unieke beleving van live cooking.

Huwelijksfeesten met barbecue

Wil je gewoon een stoere barbecue op locatie tijdens je bruiloft? Natuurlijk kunnen we met ByFrankies bruiloft catering een uitgebreide barbecue op locatie verzorgen. Met verschillende BBQ’s en smokers maken wij de beste BBQ gerechten. Hierbij zorgen we voor de perfecte combinaties van smaken. Op jullie bruiloft mogen jullie natuurlijk lekker eten en hier helpen we graag bij.
De menukaart wordt volledig op jullie wensen afgestemd. Als je verschillende gangen wilt, dan kan dat met de vleeswieg. Als je gewoon wilt genieten van een uitgebreide barbecue waarbij je gasten net zo vaak bij de vleeswieg langs komen als ze maar willen, dan is dat ook mogelijk. Uiteraard zijn jullie wensen hierin leidend. Wij denken graag mee.

Avontuurlijk koken met een ofyr

Als je echt een avontuurlijke sfeer tot stand wilt brengen, dan kies je natuurlijk voor een op hout gestookte barbecue (ofyr of vleeswieg). Het knisperende vuur, de warmte en de vlammen die oplossen in rookslierten geven een unieke outdoor sfeer en een bijzondere smaak aan zowel vlees, vis als groenten.
Met een ofyr geef je een nieuwe interpretatie aan barbecueën. Boven het grote, open vuur, op de plaat en op de ring kan een diversiteit aan gerechtjes worden bereid. Klein of groot, de mogelijkheden zijn haast eindeloos. De ofyr zorgt voor een betoverend schouwspel en gegrillde gerechten met een speciale smaak. In combinatie met de gezelligheid van live cooking op locatie en de interactie met de gasten die toekijken, ontstaat direct een ontzettend bijzondere sfeer!

Stoere Ford pick-up smoker op jullie bruiloft

Houden jullie van heerlijk gerookt vlees of vis? We kunnen alle gerechten voor jullie roken op onze eigen smoker. Uiteraard kunnen we de smoker ook gebruiken voor specifieke gerechten tijdens jullie bruiloft, zoals een voorgerecht van zalm.

Een smoker geeft een unieke beleving op locatie, en al helemaal in combinatie met onze klassieke foodtrucks! Achter op de Ford pick-up smoker kunnen wij elk gerecht grillen, braden, roken en klaarmaken. 

Bruiloft catering:
reserveer nu

Jullie bruiloft wordt pas echt speciaal met ByFrankies.
Unieke kwaliteit eten, beleving op locatie, het wordt een bruiloft om nooit te vergeten. Wij koken op locatie wat je wilt.
Bel nu naar 06 – 2762 0562.