a
a

Over By Frankies

Smaak én beleving

Ondernemen met hart

10+ jaar vakervaring

Wij zijn Frank en Ageeth van Steeg. Wij wonen op de altijd prachtige Veluwe, van daaruit werken wij internationaal aan ons klanten bestand. Centraal vanuit Nunspeet ontzorgen wij door heel Nederland en zelfs voorbij de landsgrenzen graag onze klanten op het gebied van catering en live cooking.

Enthousiast en vol met passie doen wij dit al 6 jaar op een zo’n uniek mogelijke manier en helemaal volgens de wens van de klant.

Het ontstaan van onze Foodtruck

In de zomer van 2018 hebben wij een nieuwe stap genomen door een oude truck te kopen in Oostenrijk. Van begin tot eind hebben Frank en Ageeth samen met een heel team vakkundige mensen gebouwd aan dit fantastische concept. Van het slopen en schuren tot het opbouwen en het bedenken van het logo.

Voor ons beiden is de foodtruck het verwezenlijken van een droom. Frank focust zich op het eten en Ageeth neemt het klantcontact op zich. Dit persoonlijke past goed bij de gezelligheid van Frank en Ageeth.

Waarom zijn wij dit begonnen? Het is onze passie om voor elk event of feest iets unieks te bedenken en het daarom onvergetelijk te krijgen voor u en uw gasten.

Onze foodtruck brengt sfeer en onze koks passie en fantastisch eten, dit gecombineerd wordt het onbezorgd genieten voor u en uw gasten.

Maak kennis met Frank

Frank van Steeg, entrepreneur pur sang. Sinds 2015 getrouwd met Ageeth en vader van Naftali.

Door een noodsprong voor mezelf begonnen en iedere dag dankbaar voor deze keuze. Catering maar dan anders, eten maar dan beter, lachen maar dan leuker, dat is Frank. Het complete plaatje maken voor de mensen en deze verkopen zowel zakelijk als particulier is mijn sport. Geen uitdaging te groot geen aardappel te klein. De organiserende spil binnen onze catering concepten.

Maak kennis met Ageeth

Mijn naam is Ageeth van Steeg, sinds 2015 getrouwd met Frank en moeder van Naftali.

Ik heb een aantal jaren gewerkt als receptioniste en gastvrouw en wil die kwaliteiten nu inzetten by Frankie’s. Ik zal voornamelijk achter de schermen aan het werk zijn, denk hierbij aan klantcontact, administratie en de social media kanalen bijhouden.

Maak kennis met Blitz

Opel Blitz, het was 6e juni 2018 ik weet het nog zo goed jij kwam op mijn pad. Geboren in the summer of ’69.

Gebouwd bij Konrad Rosenbauer is deze prachtige truck opgeleverd aan de brandweer van gemeinde-ambt Gaspoltshöfen. Hier heeft hij vele jaren dienst gedaan tot maar liefst 2007! Daarna verstoft in de schuur, gered door een vrijwilliger van de brandweer, verkocht aan Frank en uiteindelijk verbouwd tot foodtruck. Deze verbouwing is met veel liefde en respect gedaan waardoor hij nu in top staat verkeerd!

Deze bedrijven hebben we al mogen bedienen: