a
a

BBQ OP LOCATIE:

Verrukkelijk en met bijzondere sfeer

Op zoek naar een onvergetelijke BBQ op locatie? Een BBQ op locatie van ByFrankies bezorgt uw gasten een grensverleggend smaakavontuur. Stap in onze culinaire wereld en verken de laatste toevoegingen aan ons menu.

Ontdek de verrassende combinaties van onze nieuwste BBQ recepten, vers van de grill.
Van exotische kruidenmixen tot gedurfde marinades, onze creatieve benadering van koken op locatie
zorgt voor een ongeëvenaarde smaakbeleving.

Met onze constante zoektocht naar vernieuwing en onze passie voor unieke smaken beloven we uw gasten een echte culinaire ervaring. Laat u verrassen door onze innovatieve gerechten en ontdek het echte BBQ-genot!

BBQ op locatie met vleeswieg

De vleeswieg is een authentieke manier van barbecueën waar ByFrankies u graag voor uitnodigt. Voor de vleeswieg wordt een knapperend vuurtje opgestookt en hierboven wordt een grote barbecueplaat gehangen.

Het is één van de specialiteiten van onze chef-koks waarmee ze het lekkerste vlees of andere gerechten bereiden.

Een vleeswieg brengt ook een unieke sfeer aan. Live cooking boven een open vuur is een unieke ervaring. De heerlijke geuren van gegrilld vlees, de smaak van pure, verse ingrediënten, de warmte en de aanblik van het vuur doen de rest.

Barbecue op locatie geeft al direct een bijzondere sfeer

Een BBQ op locatie van ByFrankies geeft al direct een unieke sfeer. Onze gedrevenheid om te toveren met vernieuwende smaken die inspelen op de smaakvoorkeuren van onze klanten, de verfijnde afwerking en de gezellige sfeer die onze chef-koks aanbrengen, zijn de ideale combinatie voor een gezellige BBQ.

Of het nu bij u thuis is, in uw bedrijf of op een andere locatie in Nederland, laat u heerlijk in de watten leggen en geniet zonder zorgen van uw eigen feestje.

BBQ op locatie: reserveer nu

Onze voortdurende drang naar innovatie, onze neus voor lekker eten en ons perfectionisme voor een perfecte uitvoering, hebben al veel klanten een onvergetelijke BBQ op locatie bezorgd.

Onze chef-koks laten u verwonderen over nieuwe BBQ recepten. Wij denken mee met uw wensen voor smaakvolle en unieke gerechten die uw gasten zullen verrassen. Zo hebben we inmiddels een reputatie opgebouwd als pioniers in ons vakgebied. Dat is iets waar we trots op zijn. Bel nu naar telefoon 06 27 62 05 62.