TUINFEEST

Geniet van culinaire
beleving in de buitenlucht

Tuinfeesten worden steeds meer complete gelegenheden waarbij het beste eten nog niet goed genoeg is. ByFrankies heeft hier ruime ervaring mee. Laat ByFrankies van uw tuinfeest een onvergetelijke culinaire ervaring maken onder de open hemel.

Of u nu een intiem tuindiner organiseert of een groot buitenfeest viert, wij bieden de perfecte combinatie van gastronomisch genot en sfeervolle ambiance.

Tuinfeesten – uiteenlopende menu’s

Onze ervaren chef-koks staan klaar om een menu op maat te creëren dat perfect past bij uw tuinfeest en smaakvoorkeuren. Van smakelijke hapjes en verfrissende salades tot gegrilde lekkernijen en heerlijke desserts. Elk gerecht wordt met zorg bereid zodat u en uw gasten kunnen genieten van op-en-top kwaliteit eten.

We koken op locatie en met uitsluitend de allerbeste ingrediënten, puur, vers en zoveel mogelijk van lokale ondernemers. Ons streven naar perfectie ziet u terug tot in de details, elk gerecht is een waar feest voor de zintuigen!

Evenementen in de tuin – live cooking met unieke beleving

Het is al een feest op zich om te zien hoe onze getalenteerde chef-koks op locatie toveren met de beste kwaliteit ingrediënten tot bijzondere, smaakvolle creaties. Terwijl zij vol enthousiasme de heerlijkste gerechten bereiden, geniet u van de aanblik, de geuren en de verwachting van een heerlijk gerecht.

Onze chef-koks op locatie gebruiken een vleeswieg voor een nieuwe manier van barbecueën. Hierbij wordt eten op een groot open vuur wordt bereid. De geuren van langzaam grillend en garend eten, de warmte en sfeer die een houtgestookt vuur aanbrengen, geven een speciaal accent aan uw tuinfeest.

Tuinfeesten – van catering tot complete aankleding

Naast catering op maat kunnen we ook een stretchtent of pagode verzorgen om uw tuinfeest comfortabel en sfeervol te maken. Ons team van professionele bedieningsmedewerkers zorgt ervoor dat uw feest in de tuin vlekkeloos verloopt, van het verwelkomen van uw gasten tot het verzorgen van de laatste details.

Wij streven ernaar om uw tuinfeest tot in de puntjes te verzorgen, zodat u en uw gasten kunnen genieten van een ontspannen tuinevenement met geweldig eten.

Tuinfeesten – voor elke gelegenheid

Tuinfeesten met ByFrankies betekent genieten van de heerlijke buitenlucht terwijl u zich laat verwennen met bijzonder smakelijke en verfijnde gerechten en uitstekende bediening.

Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een zomerse barbecue, een bruiloftsreceptie of gewoon een gezellig samenzijn, wij staan klaar om uw tuinfeest om te toveren tot een buitengewone culinaire ervaring.

Tuinfeesten – reserveer nu

Heerlijk eten, live cooking op locatie, de beste kwaliteit ingrediënten, een unieke presentatie en een sfeervolle beleving combineren wij tot onvergetelijke tuinfeesten. Wilt u eten op een nieuwe manier beleven en zorgeloos genieten van heerlijke gerechten? Wij koken op locatie wat u wilt. Neem vandaag nog contact met ons op om uw tuinfeest te plannen en te ontdekken hoe wij van uw buitenfeest een onvergetelijk evenement kunnen maken! 

Bel nu naar 06 – 2762 0562.