a
a

Beurscatering

Met culinaire verwennerij
maakt u indruk op uw gasten!

Een onmisbaar onderdeel van een beurs of evenement is beurscatering. Want beurzen en evenementen zijn gelegenheden bij uitstek om relaties te onderhouden, nieuwe contacten aan te gaan en uw onderneming te presenteren. Daar horen natuurlijk kwalitatieve hapjes en drankjes bij.

Het maakt indruk op uw gasten en draagt bij aan een professionele presentatie. Als ondernemer wilt u hier geen omkijken naar hebben. ByFrankies biedt een uitgebreid assortiment aan beurscatering aan voor een professionele presentatie van uw stand of evenement.

Of u nu deelneemt aan een vakbeurs, een productlancering organiseert of een bedrijfsevenement plant, wij verzorgen hoogwaardige cateringdiensten die uw gasten zullen verbazen.

Beurscatering – van stijlvolle hapjes tot complete gerechten

Onze ervaren chef-koks bereiden een scala aan heerlijke gerechten die zowel smaakvol als visueel aantrekkelijk zijn, perfect voor het creëren van een positieve indruk en het aantrekken van potentiële klanten.

Onze catering voor beurzen en evenementen is zeer gevarieerd en u kunt het exact naar uw wensen laten samen stellen. Van vernieuwende, aantrekkelijk gepresenteerde hapjes, smakelijk fingerfood tot verfijnde hors d ‘oeuvres en desserts, elk gerecht wordt met zorg en precisie bereid met pure, verse ingrediënten en biedt een onvergetelijke smaakervaring. Met onze passie voor eten zoeken wij altijd weer naar nieuwe smaakcombinaties om uw gasten te blijven verrassen.

Beurscatering en onze extra diensten

Daarnaast bieden we flexibele opties voor cateringstations en presentaties aan die naadloos aansluiten bij het thema en de stijl van uw stand of evenement.

Ons toegewijde team staat klaar om uw cateringwensen te vervullen en te zorgen voor een vlotte en professionele uitvoering. Zo kunt u zich concentreren op het leggen van waardevolle connecties en het behalen van uw doelen.

Deze bedrijven hebben we al mogen bedienen:

Beurscatering: 
Reserveer nu

Wilt u geen omkijken hebben naar uw beurscatering en uw zakenrelaties verwennen met heerlijke hapjes? Wij bieden een ruim assortiment gerechtjes voor diverse beurzen en evenementen, passend bij uw promoties of acties.