FOODTRUCK EVENT

Uniek concept van geweldige catering
en speciale sfeer

Food truck events zijn inmens populair aan het worden.
En dat is niet zo gek, want evenementen draaien steeds meer om beleving en sfeer.
U moet dus niet alleen nadenken over een programma, maar ook over een thema, een passende uitstraling, aankleding en catering. Een foodtruck event van ByFrankies ontzorgt u compleet.

Elk gerecht, vers bereid, hoogstaande kwaliteit

Foodtruck events van ByFrankies onderscheiden zich omdat we elk gerecht serveren uit onze foodtrucks. U bent dus niet beperkt tot één gerecht. We koken op locatie, geen locatie is ons te gek of te ver. We gebruiken pure, verse en zoveel mogelijk lokale ingrediënten die we serveren in perfect afgewerkte gerechtjes.

Van festival snacks tot complete maaltijden op locatie. Vanaf 5 tot enkele duizenden personen. 
 We helpen graag om de catering perfect in te vullen op uw evenement. U hoeft niet meer na te denken over een menu, de inkoop, de bereiding en de hoeveelheden. En, wij zorgen óók voor de complete sfeervolle aankleding van uw locatie, in het thema dat uw wenst.

Micro Dining: beleef culinaire hoogtepunten in een intieme sfeer

Een evenement met onze foodtrucks en bartrailers zorgt al direct voor een bijzondere ervaring. De stoere, robuuste uitstraling van onze oldtimers zetten een bijzondere sfeer neer. In combinatie met verrukkelijk eten, de sensatie van het buiten koken en sfeervolle aankleding, is het een unieke ervaring voor iedereen.

Samen met u denken we na over een menu en decoratie die past bij het thema van uw event. Zo wordt uw foodtruck event een evenement waar u later met veel plezier op terug kijkt. 

Food truck event organiseren zonder zorgen

Bij het organiseren van een evenement komt ontzettend veel kijken. Welke locatie? Wie nodigt u uit en wanneer? Hoe houdt u uw gasten bezig? En eventuele kinderen? Welke catering? Als u een gezellige, ongedwongen feest wilt neerzetten, dan moet u het van te voren tip top geregeld hebben. Dat vereist ervaring. Geef de organisatie uit handen aan iemand die gespecialiseerd is in food truck events.

Zeker weten dat uw gasten een ontzettend fijne avond of dag hebben, heerlijk zullen eten en drinken, volop gezelligheid en sfeer ervaren en dat u zelf geen stress hebt! Na afloop ziet uw locatie er weer uit alsof er nooit een foodtruck feest is geweest. Dat wilt u ook. Bel vandaag nog om een food truck event te boeken. Wees snel wat de agenda loopt vol!

Deze bedrijven hebben we al mogen bedienen:

ByFrankies, van eenmanszaak naar full service cateraar op locatie

De kwaliteit van onze gerechten, onze manier van aanpakken en het meedenken over de kleinste details, is al veel mensen opgevallen. Ooit begon Frank van Steeg als zelfstandige chef-kok op locatie een eenmansbedrijf. Inmiddels is ByFrankies uitgegroeid tot een sterk team van meerdere medewerkers, foodtrucks en koks op locatie. Ervaar ook de bijzondere charme van dit bedrijf en regel ByFrankies voor een onvergetelijk feest.

Foodtruck event van ByFrankies
Boek nu! Heel Nederland

Bent u op zoek naar de perfecte invulling van de catering tijdens uw event en een bijzondere sfeer? Neem vandaag nog contact op met ByFrankies voor uw eigen foodtruck(s) op locatie. We zijn inmiddels uitgegroeid tot bekende chef-koks op locaties in heel Nederland. Onze live  cooking verzekert u van overheerlijk eten op locatie Bel nu naar telefoon 06 – 2762 0562.