OPEN DAGEN CATERING

Ontdek culinaire verfijning
tijdens speciale gelegenheden

Open dagen zijn belangrijke momenten om uzelf optimaal te presenteren. Daar horen natuurlijk voortreffelijke hapjes en drankjes bij! Ten slotte nemen uw gasten de moeite om u te bezoeken, zij verdienen een uitmuntende ontvangst.

Dat kunt u zonder zorgen aan ByFrankies overlaten. Wij organiseren open dagen catering in elke grootte, compleet naar uw wensen zodat u een onuitwisbare indruk bij uw gasten achterlaat.

Van kleine hapjes tot complete maaltijden

ByFrankies verwelkomt u om samen te genieten tijdens uw open dagen van onze unieke culinaire ervaringen. Of u nu een bedrijfsevenement, een schoolbijeenkomst of een community-gerelateerde activiteit organiseert, wij bieden een scala aan opties aan om uw open huis te verrijken met heerlijk eten en professionele service.

Onze ervaren chef-koks koken op maat gemaakte menu’s op locatie die passen bij uw evenement en smaakvoorkeuren. Van lichte hapjes tot uitgebreide buffetten, elk gerecht wordt met zorg en aandacht bereid met hoogwaardige ingrediënten, culinaire creativiteit en een verrassende presentatie. Wij streven ernaar om uw open dag te verrijken met smaken die zowel verrukken als inspireren.

Op buitenlocaties brengen onze foodtrucks een bijzondere sfeer aan. Het enthousiasme van onze chef-koks om uw gasten te verwennen met heerlijke live cooking gerechten zet al direct een feestelijke sfeer neer! U zult genieten van de vernieuwende manier van barbecueën met een vleeswieg. Uw gasten doen een bijzondere ervaring op met de unieke smaak van gegrild vlees, heerlijke geuren en de sfeer van eten dat bereid wordt boven een authentiek open vuur.

Zorg dat het organisatorisch vlekkeloos verloopt

 

Naast catering op locatie kunt u de logistiek en aankleding van uw evenement ook in onze handen leggen. Ons professionele team staat klaar om uw open dag te coördineren en te zorgen voor een naadloze uitvoering, van de opstelling van de cateringstations tot de service aan uw gasten.

We begrijpen het belang van een positieve ervaring voor uw bezoekers en streven ernaar om elke interactie warm, gastvrij en professioneel te maken.

Open dagen catering – reserveer nu

Uw gasten verdienen het beste van het beste. Dan bent u bij ByFrankies catering voor open dagen aan het juiste adres. Wij verzorgen het in elke stijl. Van hapjes tot exclusieve gerechten, van kleine tot grote groepen.

Met ByFrankies aan uw zijde kunt u met vertrouwen uw open dag organiseren, wetend dat u kunt rekenen op uitstekend eten, professionele service en een onberispelijke uitvoering. Neem vandaag nog contact met ons op om uw open dag te plannen en te ontdekken hoe wij van uw speciale gelegenheid een gedenkwaardig evenement kunnen maken!

Bel nu naar 06 – 2762 0562.