KOKEN OP LOCATIE

Vernieuwend en inspirerend

Koken op locatie omvat bij ByFrankies zowel de kunst van het Fine Dining als Micro Dining. Hierbij combineren we onze passie voor voortreffelijke gerechten met de flexibiliteit van het aanbieden van een intieme diner als een groter evenement. Tot wel 500 zitplaatsen! Elk gerecht wordt zorgvuldig samengesteld en gepresenteerd als een culinair meesterwerk. Voor liefhebbers van verfijnde smaken is dit de ultieme Fine Dining ervaring. 

Micro Dining is bij uitstek geschikt voor meer informele gelegenheden en kleinere groepen. Hier ligt de nadruk op het delen van smaakvolle gerechten in een intieme setting.

Of je nu kiest voor Fine Dining of Micro Dining, ByFrankies belooft een onvergetelijke culinaire ervaring die uw smaakpapillen zal verrassen, ongeacht de grootte van uw gezelschap.

Echt waar! Alles is mogelijk met koken op locatie

Koken op locatie is een breed doordacht concept waarbij we veel mogelijkheden bieden om aan uw wensen tegemoet te komen. Wij kunnen nagenoeg elke klant aan, geen klus is te gek. Dat is niet alleen passie, maar ook gedrevenheid. We bouwen net zolang aan uw wensen totdat de ideale setting is bereikt.
Wij laten ons niet beperken door de gelegenheid, de locatie, de werkruimte of de producten.

We koken met pure, verse ingrediënten en we koken op locatie, zodat u van een ultieme smaakervaring kunt genieten. Met onze passie voor eten zijn we altijd op zoek naar vernieuwing. We combineren sensationele smaken. Traditionele succesnummers bereiden we in een nieuw jasje. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat u samen met uw gasten zorgeloos kunt genieten van onze eigenwijze en eigentijdse invulling van eten.

Heeft u al een locatie op het oog? Wij verzorgen de rest. Heeft u geen locatie? Ook dan is ByFrankies uw partner om mee te zoeken naar uw droomlocatie.

Live cooking Hapjes parade of toch Micro Dining?

Het maakt ons niet uit of we koken op locatie waarbij we voor 50 personen hapjes mogen verzorgen of voor 120 gasten een tuinfeest creëren met een compleet diner.
Wat dacht u van uw eigen kok aan huis?

Dan combineert u een top-diner met het gemak en de ontspannen sfeer van thuis. Voor 4 personen een 9-gangen menu? Of nodigt u toch ook de hele straat uit? Wilt u op uw bruiloft genieten van een geweldig diner in de intieme sfeer van thuis of op een andere sfeervolle locatie zoals een feestelijk aangeklede boerenschuur? Ja! dit is allemaal mogelijk met ByFrankies, uw kok op locatie!

Koken op locatie:
reserveer nu

Heeft u een kok op locatie nodig?
Neem contact op met ByFrankies, uw chef-kok op locatie.
Wij koken op locatie en zullen u verrassen.
Bel nu naar 06 – 2762 0562.