NIEUWJAARSBORRELS

Proost op het nieuwe jaar met smaak en stijl

Nieuwjaarsborrels zijn traditionele momenten die zich perfect lenen om vooruit te blikken, plannen te presenteren en te investeren in relaties. Het is belangrijk dat u uiterste zorg aan het eten en drinken besteedt tijdens een nieuwjaarsborrel.

Uw boodschap zal beter overkomen, uw plannen ondersteunen en uw relaties zullen zich sterk gewaardeerd voelen.

Dat kunt u niet alleen. Geef de organisatie van uw nieuwjaarsborrel uit handen aan ByFrankies. Van fingerfood tot exclusieve hapjes, wij verzorgen wat u wilt. Alles van perfecte kwaliteit, met verse, pure ingrediënten en creatief gepresenteerd.

Nieuwjaarsborrels – voor elk gezelschap, in elke stijl

Onze nieuwjaarsborrels combineren culinaire verwennerij met feestelijke gezelligheid. Of u nu een informele borrel organiseert voor uw team of een elegant nieuwjaars evenement plant voor uw klanten en relaties, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke start van het nieuwe jaar.

De groepsgrootte maakt ons niet uit. Wij zijn flexibel in het organiseren van nieuwjaarsborrels.

Van borrelhapje tot verfijnde hors d’oeuvres

Onze ervaren chef-koks op locatie creëren een assortiment van heerlijke hapjes en drankjes die perfect zijn om te toosten op het nieuwe jaar. Van luxe champagne en sprankelende cocktails tot smakelijk fingerfood en verfijnde hors d’oeuvres, elk gerecht wordt met zorg bereid van verse, pure en meest lokale ingrediënten en onberispelijk gepresenteerd.

Het is onze uitdaging om uw nieuwjaarsfeest tot een smaakvolle en feestelijke ervaring te maken! 

Deze bedrijven hebben we al mogen bedienen:

Nieuwjaarsreceptie – van servies, meubilair tot bediening

Daarnaast bieden we flexibele opties voor de decoratie en aankleding van uw nieuwjaarsfeest die aansluit bij de sfeer en stijl van uw evenement. Of u nu kiest voor een elegante setting met kaarslicht en bloemen of een moderne en trendy ambiance, wij zorgen voor een feestelijke omgeving die perfect past bij uw nieuwjaars evenement.

Wij kunnen alles verzorgen. Servies, meubilair en decoratie, u wordt compleet ontzorgd.

Ons toegewijde team van bedieningsmedewerkers staat klaar om uw borrel voor het nieuwe jaar vlekkeloos te laten verlopen, van het verwelkomen van uw gasten tot het verzorgen van de laatste details. Wij streven ernaar om uw nieuwjaar evenement te laten schitteren en uw gasten te verwennen met uitstekende service en culinaire hoogstandjes.

Met andere woorden: met een nieuwjaarsborrel van ByFrankies kunt u het nieuwe jaar beginnen met stijl en smaak. 

Nieuwjaarsborrels – reserveer nu!

Het feest van het jaar is kerst. Geniet met ByFrankies van de speciale sfeer van kerst! Wij organiseren kerstfeesten voor kleine en grote groepen. Bij u thuis of we koken op locatie.
Wij zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt.
Bel nu naar telefoon 06 – 2762 0562.