a
a

BEDRIJFSEVENEMENTEN

Verfijnde catering, bijzondere sfeer

Bij ByFrankies begrijpen we dat bedrijfsevenementen niet alleen dienen als zakelijke bijeenkomsten,
maar ook als kansen om te inspireren, te verbinden en te vieren.
Daarom bieden we de perfecte setting voor uw volgende bedrijfsevenement.
ByFrankies zorgt ervoor dat zakelijke doelstellingen samenkomen
met culinaire verwennerij en gastvrijheid.

 

Bedrijfsevenementen – veelzijdig en voor elke groepsgrootte

Maak van uw bedrijfsevent een doorslaand succes

Of u nu een productlancering organiseert, een teambuildingsdag plant of gewoon uw medewerkers wilt belonen voor hun inzet, bij ByFrankies helpen we u om van uw bedrijfsevenement een doorslaand succes te maken. Onze ruime en veelzijdige locaties bieden de ideale setting voor een breed scala aan evenementen, van formele vergaderingen tot informele netwerkbijeenkomsten.
 
Een bedrijfsfeest is pas echt compleet met lekker eten en drinken. Bij ByFrankies staan we bekend om onze heerlijke, vernieuwende en perfect uitgevoerde gerechten en drankjes en de bijzondere sfeer die we aanbrengen met live cooking op locatie. Onze getalenteerde chefs bereiden een breed scala aan menu’s, van luxe buffetten tot verfijnde hapjes en altijd van ongeëvenaarde kwaliteit. Onze professionele en vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets zal ontbreken.

Verrassend veelzijdige  bedrijfsevenementen

Bij ByFrankies streven we ernaar om elk evenement bijzonder te maken en exact uit te voeren naar uw wensen. We kijken ernaar uit om samen met u een onvergetelijke ervaring te creëren. Graag denken we met u mee over de invulling van een evenement voor uw bedrijf, klanten of relaties. We koken op locatie en gebruiken hierbij pure, verse ingrediënten die we zoveel als mogelijk lokaal betrekken. Altijd zoeken we naar nieuwe smaaksensaties waarmee we gasten kunnen verrassen.

Wilt u een bedrijfsfeest in een bepaald thema organiseren? Wij verzorgen de complete aankleding met decoratie en een passende presentatie van de gerechten.

Deze bedrijven hebben we al mogen bedienen:

Bedrijfsevenementen
Reserveer ByFrankies nu

Laat het plannen en organiseren van uw bedrijfsevenement over aan het ervaren team van ByFrankies.

Als ondernemer wilt u zich focussen op uw zakelijke doelstellingen. Dan zorgen wij voor een waardevol moment voor uw gasten. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Een perfect georganiseerd bedrijfsevenement draagt bij aan uw zakelijke succes. Uw kans, onze uitdaging! Bel nu naar telefoon 0627-62 05 62.