KERSTFEESTEN

Vier de feestdagen in stijl
met onze culinaire verwennerij

Kerstfeesten organiseren, wie heeft er geen stress van?
ByFrankies nodigt u uit om de magie van de feestdagen te ervaren met onze unieke kerstfeesten.
Of u nu een intiem diner organiseert voor uw naaste familie of een grootschalig bedrijfsfeest, wij bieden een onvergetelijke culinaire ervaring in kerstsfeer.

Ervaren en gepassioneerde chef-koks

Onze ervaren chef-koks stellen een uitgebreid kerstmenu samen op basis van uw wensen, boordevol met heerlijke, traditionele gerechten en innovatieve creaties.

Van hartverwarmende soepen en aansprekende voorgerechten tot smaakvolle hoofdgerechten en verrukkelijke desserts, elk gerecht wordt met liefde bereid en perfect uitgevoerd. Wij maken uw kerstfeest tot een waar feest.

Kerstfeesten organiseren – geen zorgen over sfeervolle aankleding

Naast heerlijke eten kunnen we ook zorgen voor een feestelijke en sfeervolle aankleding van uw locatie. Van kerstversieringen tot feestelijke verlichting, we creëren een betoverende omgeving die perfect past bij de speciale sfeer van kerst. Ons toegewijde team van medewerkers staat klaar om uw kerstfeest tot in de puntjes te verzorgen. Van het verwelkomen van uw gasten met warme glühwein tot het serveren van feestelijke lekkernijen, wij streven ernaar om van uw kerstfeest een onvergetelijke ervaring te maken voor u en uw gasten.

Organiseert u uw kerstfeest liever ergens anders? Wij koken op locatie! Dan geniet u extra van de sfeer van een bijzondere locatie en heerlijke gerechten, bereid met verse, pure ingrediënten. Zonder dat u ergens omkijken naar heeft.

Deze bedrijven hebben we al mogen bedienen:

Kerstfeesten, reserveer nu uw zorgeloze kerstdiner

Kerst heeft een speciale sfeer, maar de voorbereidingen geven ook stress en drukte. U kunt in alle vertrouwen uw kerstfeest plannen met ByFrankies. Welk vooruitzicht is er niet heerlijker dan dat u topkwaliteit eten wacht, in de speciale, persoonlijke en ongedwongen sfeer van thuis of in een door u uitgezochte locatie? U hebt geen zorgen over inkopen, voorbereidingen, koken, aankleding en het comfort van uw gasten.

ByFrankies bezorgt u een onvergetelijke culinaire ervaring, professionele service en een warme en gastvrije sfeer. Neem vandaag nog contact met ons op om uw kerstmis te plannen en te ontdekken hoe wij van uw kerstviering een onvergetelijk evenement maken!

Kerstfeesten:
reserveer nu!

Het feest van het jaar is kerst. Geniet met ByFrankies van de speciale sfeer van kerst! Wij organiseren kerstfeesten voor kleine en grote groepen. Bij u thuis of we koken op locatie.
Wij zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt.
Bel nu naar telefoon 06 – 2762 0562.