a
a

Lunches en diners met ByFrankies

Geniet van culinaire verfijning
op elk moment van de dag

Lunches en diners worden onvergetelijk in de intieme sfeer van thuis of op een door uzelf uitgekozen, bijzondere locatie. ByFrankies combineert unieke kwaliteit lunches en diners met de intimiteit van uw eigen locatie. Geniet van onze heerlijke lunches en diners, waarbij we culinaire verfijning naar uw tafel brengen, of het nu midden op de dag is of in de avond.

Laat u verrassen door onze vernieuwende gerechten, bereid met verse, pure en zoveel mogelijk lokale ingrediënten en op een creatieve, feestelijke manier gepresenteerd.

Uw wensen staan centraal en u hebt nergens omkijken naar. Zelfs een feestelijke aankleding kunnen wij verzorgen!

Lunches op locatie – smaakvolle menu’s, vers bereid

Onze lunchmenu’s zijn samengesteld om te voldoen aan uw behoeften voor een snelle, smaakvolle maaltijd zonder compromissen te sluiten over kwaliteit en smaak.

Van lichte salades en gezonde bowls tot hartige sandwiches en huisgemaakte soepen, wij bieden een scala aan maaltijden die perfect zijn voor een smakelijke lunchpauze.

Diners op locatie – uitgebreide keuze, compleet naar uw wensen

Voor diners bieden we een uitgebreid menu van verfijnde maaltijden aan die perfect zijn voor een ontspannen avondje uit of een speciale gelegenheid. Onze ervaren chef-koks koken op locatie en besteden uiterste zorg en aandacht aan elk gerecht. Ze gebruiken hoogwaardige ingrediënten en dankzij hun passie voor eten en hun culinaire creativiteit weten ze een onvergetelijke smaakervaring te creëren. U zult de bijzondere smaak en beleving van live cooking volop ervaren!

Lunches en diners:
reserveer nu

Kiest u voor een lunch met collega’s, een romantisch diner voor twee of een feestelijk diner met vrienden en familie, uw kok op locatie staat garant voor uitstekende gerechten, een feestelijke presentatie met een service die uw verwachtingen zullen overtreffen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw lunch of diner te plannen. Ontdek hoe wij van lunches en etentjes onvergetelijke momenten maken! Bel nu naar 06 – 2762 0562.