“De barbecue is elk jaar weer origineel.”

Andres van den Hoorn, eigenaar Bouwbedrijf Mulder Elspeet

“Frank van Steeg? Wij vinden hem top! Heel goed,” vertelt Andres van den Hoorn, eigenaar van Bouwbedrijf Mulder Elspeet.
“Al een aantal jaar verzorgt hij voor ons de bouwvak barbecue voor een groep van ongeveer vijftig personen. Dat is een heel gezellig familiegebeuren zo op de laatste dag voordat de bouwvak begint. Het is altijd een succes.”

Creatief

“Het leuke aan Frank is, dat hij het elk jaar weer anders aanpakt. Van te voren spreken wij het helemaal door. Dan vraag ik hem: ‘Frank, wat gaan we dit jaar doen?’ Hij heeft altijd ontzettend leuke ideeën rondom het barbecueën. Dat is hem echt toevertrouwd. De ene keer tovert hij met gerechtjes, de andere keer gebruikt hij grotere stukken vlees die hij aan stukken snijdt. Dan wisselt hij het weer af met een wat traditionelere invulling van de barbecue.”
“Frank verzorgt niet zomaar een barbecue. Hij pakt het op een bijzondere manier aan. Hij neemt een vleeswieg mee. Dat is een open vuur met daarboven een vleesmand. Daarboven grill je vlees, vis of groenten. Open vuur geeft een authentieke rooksmaak aan de gerechten, het smaakt ontzettend lekker. En het vuur geeft ook een bijzondere sfeer en warmte. De gasten vinden het gezellig en Frank brengt zelf ook altijd veel gezelligheid aan.”

Compleet

“De aankleding is helemaal top. Frank neemt alles mee, tafels, stoelen, kistjes, mandjes brood, een springkussen voor de kids, het is helemaal af. Voor de kinderen heeft hij een speciaal menu met frietjes en frikandellen.”
“Wat ook fijn is aan Frank, is dat hij het zo netjes achterlaat. Op de laatste dag voor de bouwvak wil ik geen rommel meer. Nou, dat kun je aan hem overlaten. Hij verzorgt het van A tot Z, levert alle spullen die je nodig hebt, de etenswaren, de aankleding en hij neemt het ook weer mee. Het is compleet verzorgd en ik hoef nergens op te letten. Wij zijn super tevreden en zouden hem iedereen aanbevelen.”