KLANTCASUS

“Frank geeft een creatieve draai aan gerechten”

Roelinda Noorderink, HR Manager, Navobi/Alpuro, VanDrie Group

“Mijn leidinggevende zag Frank koken op een bijeenkomst in Staverden en daar was hij enthousiast over. Hij zei: “Je moet hem eens uitnodigen.

Dat deden we en dat beviel meteen zo goed dat Frank de laatste jaren al diverse feesten en partijen heeft verzorgd voor Navobi en Alpuro,” vertelt Roelinda Noorderink, HR Manager bij Navobi/Alpuro, onderdeel van VanDrie Group.

“Wanneer iemand met pensioen gaat of er is een jubilaris, dan verzorgt Frank passende hapjes en gerechten. Maar ook de grotere familiedagbarbecue met een buffet voor 100 personen regelt hij. Dat gaat erg goed. We zijn heel tevreden over hem.”
“Wat fijn is aan Frank, is dat je goed met hem kunt overleggen. Hij heeft goede ideeën en hij is heel prettig en open. Hij staat open voor onze suggesties,” vertelt Roelinda.

Niet standaard

Roelinda: “Frank kan uitstekend koken op locatie en het is afwisselend, hij heeft voor iedereen wel wat. Zijn hapjes en gerechten zijn niet standaard. Niet de geijkte bitterbal, die kent iedereen. Maar Frank verzint een bitterbal met een andere vulling. Hij geeft er zijn eigen twist aan.”
“Zijn presentatie is ook vaak creatief en verrassend. Dan serveert hij een grote houten borrelplank met mooi aangeklede amuses, leuk opgemaakte toast met zalm en origineel gevormde broodjes. Of hij presenteert het in een leuk uitziende, duurzame, wegwerpbeker of schaal. Hij verzint altijd wel iets.”

Grillen boven open vuur

“De barbecue pakt Frank ook heel leuk aan. Hiervoor gebruikt hij een vleeswieg, dat is een rooster dat boven open vuur hangt. Daarop grilt hij vlees, vis en groenten, net wat je wilt. Dat smaakt heel goed en de gasten vinden het gezellig.”
“Eten bereiden met een vleeswieg geeft een unieke sfeer, een andere dimensie aan een personeelsevenement. En het is ook weer eens wat anders dan de standaard barbecue.”

Gezellige inbreng

“Het fijne met Frank is, dat hij altijd een gezellige sfeer aanbrengt. Hij maakt makkelijk contact met de gasten, hij is plezierig in de omgang en laagdrempelig. Onze medewerkers kunnen dat altijd wel waarderen. Even een praatje, een grapje, hij is niet alleen met het eten bezig maar hij ziet ook wie er om hem heen staat. Frank komt ook uit deze omgeving, dat merk je. Dat matcht makkelijk. Wij zouden hem iedereen aanbevelen. Niet alleen vanwege zijn exclusieve catering, maar ook om wie hij is als mens.”