KLANTCASUS
“Frank loopt een stap harder.
Hij is gedreven en enthousiast.”
Wij werken geregeld met ByFrankies,” vertelt Maarten Harbers, eigenaar van Harbers Trucks.
De kerstborrel bijvoorbeeld was een geweldig succes. Van te voren werd één van de drie hallen in Duiven leeg gehaald en schoon gemaakt. Daarna deed het team van ByFrankies de rest. Er werd een grote stretchtent neergezet met diverse keukens en foodtrucks met uiteenlopende gerechten. Er was voor iedereen wat. Liefhebbers van broodjes hamburger kwamen volop aan hun trekken, voor liefhebbers van verfijnde visgerechten werd er paling en zalm gerookt, kortom, er was van alles.
De hal was versierd in betoverende kerstsfeer, compleet met takken groen, sfeerlichtjes en kerstbomen. “Het was net een gezellig Grand Café met bijpassende tafels, stoelen en bankjes voor de ruim 220 gasten,” vertelt Maarten.
Maarten: “Wij zijn tevreden over ByFrankies. We spreken het van te voren een keer goed door, en dan weet ik dat ik het uit mijn hoofd kan zetten. Ik heb er nauwelijks meer omkijken naar.”
Passie
Maarten: “De kracht van Frank is, dat hij gedreven en enthousiast is. Hij denkt out of the box. En verder is het eten dat hij bereidt op locatie van goede kwaliteit en zorgt hij voor een leuke sfeer.”
Voor elk hoogtepunt
Voor uiteenlopende evenementen komt ByFrankies bij Harbers Trucks om het feest op te luisteren. Zoals wanneer bij een klant een aantal nieuwe vrachtwagens wordt afgeleverd. “Dat is een feest. Daar gaan we met een aantal medewerkers naar toe. En dan moet je bedenken, dat bij die klant, een groot transportbedrijf, tientallen chauffeurs, planners en loodsmedewerkers lopen. Die lusten wel wat op vrijdagmiddag. Frank voelt aan wat past bij zo’n evenement. Hij maakt broodjes hamburgers en een bijzonder soort patat, serveert drank vanuit de BarKar en het is helemaal compleet voor iedereen. Je betaalt er meer voor, maar dan weet je wel dat je een leuk evenement hebt,” zegt Maarten.
“Zelf ben ik behoorlijk kritisch. Als we een feest doen, dan moet het goed voor elkaar zijn. Soms zie ik dan wel eens iets wat ik zelf anders gedaan zou hebben. Maar dan kun je dat altijd bespreken met Frank. Hij is toegankelijk en bereid om te leren. Dus het komt altijd wel goed. Frank heeft een no-nonsense aanpak, is kleinschalig en flexibel.”
De tuin in
“Ook het tuinfeest dat hij voor ons privé heeft verzorgd, was geslaagd. In die boerenomgeving viel zijn manier van koken op locatie echt op. De gasten waren gewend aan speklappen en hamburgers daar, nu kregen ze zachtgegaarde lamskoteletjes. Achteraf hoorden we dat de gasten enthousiast waren.”
Eigenzinnig
Maarten: “Als kok is Frank soms eigenwijs. Dat mag hij zijn. Zo stelden we ooit een keer voor om een stampottenbuffet te maken voor kerst. Dat raadde hij af. Frank zei: ‘Met kerst moet je mooie dingen doen. Goed eten, verrassende combinaties, vernieuwende gerechtjes en supermooi gepresenteerd. Dat gaat niet met een stampottenbuffet’. Dus hebben we dat later in het jaar gedaan.”
“Jaarlijks gaan wij binnen een week al onze locaties langs om daar de lunch te verzorgen voor onze medewerkers. Toen hebben we het stampottenbuffet gedaan. Frank had alles uitstekend voorbereid, wij hebben het op locatie zelf geserveerd en ons personeel genoot van een stevige stamppot. Dat kan ook bij Frank, heel leuk.”