KLANTCASUS
“Zelfs een hal vol met machines wist ByFrankies
tot een sfeervolle feestlocatie om te toveren”
Hij heeft er zo iets sfeervols van gemaakt, werkelijk, je kende het niet meer terug. Hij heeft dat in zijn vingers. De gasten hebben het er nu nog over,” vertelt Wouter.
“Van te voren spraken we het feest door. Frank nam ook een verlichtingsexpert mee. Hij zei: ‘Echt, we gaan er iets heel gezelligs van maken’. Daarna las ik het in een plan maar dan zie je het nog niet echt voor je. Maar ik had er alle vertrouwen in, Frank denkt mee en ik ken hem als iemand die doet wat hij belooft. Hij heeft van te voren niet overdreven. Hij heeft het meer dan waar gemaakt.”
Eendeborst en meer
“Vooraf hadden we ook de gerechten besproken en wat zou passen bij Axxent Metaal. Dat voelt Frank goed aan. Ik wist dat hij echt mooie dingen maakt. Van onder meer tostades, beef tataki en parels van soya tot hangop als dessert, het eten voor 250 genodigden was werkelijk subliem. Bij Frank weet je dat het klopt. Het is ook niet het standaard van te voren gegaarde eten dat in schalen urenlang warm gehouden wordt, nee, hij kookt het vers op locatie en het is van zeer goede kwaliteit.”
“Voor dit doel werd een complete keuken opgebouwd. Frank bracht ook een klassieke Opel Blitz mee waar hij eten uit serveerde, een bartrailer met allerlei soorten drank en compleet met duurzaam wegwerpservies. Hij heeft het top gedaan. Er zijn niet veel mensen die dat kunnen. En dat leverde hem direct nieuwe klanten op, niet zo gek natuurlijk.”
Anders dan anders
“Ik ben wel eens vaker op een feest geweest, maar wat het team van ByFrankies onderscheidt is, dat ze echt sfeer weten aan te brengen. Bij zoveel anderen zie je dat er een tent wordt geplaatst, een heater en eten en dat is het dan. Maar bij ons was het echt anders. Het was een heel sfeervolle, warme setting. Overal in de hal waren diverse hoekjes en zitjes met allerlei soorten gerechtjes, er waren verlichtingszuilen, led-spotjes, led-strips, lichtsnoeren, kerstbomen, groen, hij had aan alles gedacht, zelfs kapstokken.”
Flexibele inzet
“Frank zorgde ook voor bediening, maar hij vond het prima als mijn eigen dochters meeliepen en de dochter van de mede-eigenaar. Die dingen zijn bij hem bespreekbaar. Zelf hadden we de parkeervoorziening geregeld, op een industrieterrein lukt dat wel goed. Er was een gastvrouw die iedereen verwees naar de koffiehoek. Hier ontvingen de gasten een verwelkomend kopje koffie met een harde wener petit four. Dat verliep allemaal goed.”